Gem annonce
Skagen Kultur- og fritidscenter

Skagen Kultur- og fritidscenter

|
Nordjylland
|
Indrykket 28-11-2018

Centerleder

til Skagen Kultur- og Fritidscenter 

Vores nuværende centerleder søger nye udfordringer, hvorfor vi pr. den 1. marts 2019 søger en ny centerleder for Skagen Kultur- og Fritidscenter. Centerlederen har reference til bestyrelsen for Skagen Kultur- og Fritidscenter ved formanden.

Om os

Skagen Kultur- og Fritidscenter er en erhvervsdrivende fond, der har til formål at virke til gavn for idræts-, fritids- og kulturlivet i området. Det sker bl.a. ved at drive svømmehal, idrætshaller og aktiviteter i naturlig forbindelse hermed, herunder ved afholdelse af lejrskoler, træningslejre, markeder, konferencer og musikarrangementer. Skagen Kultur- og Fritidscenter er klubhus for brugerforeningerne.

Skagen Kultur- og Fritidscenter er en spændende virksomhed, hvor service overfor brugerne er i hovedsædet. Der er glade og livlige brugere i huset året rundt, som giver en inspirerende daglig kontakt og mange forskellige samarbejder. Der er dygtige medarbejdere til at løse de udfordrende opgaver i tider med knappe ressourcer.

Skagen Kultur- og Fritidscenter er inde i en omstillingsperiode, hvor der i samarbejde med Frederikshavn Kommune skal gennemføres en udvikling af centerets faciliteter og tilbud. Stillingen indebærer derfor særlig fokus på udvikling, men samtidig stabil økonomisk drift og god personaleledelse i forhold til de p.t. 10 ansatte i faste stillinger og ca. 20 afløsere.

Om centerlederens opgaver
Centerlederen har det overordnede ansvar for centerets drift, herunder:

 • Udvikling af centrets faciliteter og tilbud
 • Udarbejde strategi for udviklingen og søge finansiering via fonde m.v.
 • Effektiv drift gennem budgetopfølgning, økonomistyring og regnskabsaflæggelse
 • 4-årig budgetlægning, herunder et 4-årigt vedligeholdelsesbudget
 • Markedsføring af centret overfor lejrskoler, træningslejre, m.m.
 • Samarbejde med klubber, foreninger, skoler, daginstitutioner og andre brugere
 • Samarbejde med rejseoperatører og arrangører af lejrskoler m.v.
 • Servicere bestyrelsen, bl.a. ved udarbejdelse af dagsordener og referater fra 8 årlige møder
 • Sikre myndighedskrav, brugertryghed, badesikkerhed, m.v.
 • Personaleledelse, herunder sikre tilstedeværelse af personaleressourcer
 • Personalepleje, herunder sikre personalets samlede kompetenceniveau
 • Sikre et velfungerende arbejdsmiljø

Om ansøgeren
Du har en solid uddannelses- og erfaringsmæssig tilgang til opgaverne. Det er en fordel, hvis du kender til forholdene i Skagen området, og hvis du har erfaring fra et tilsvarende job.

Du har ledelsesmæssig erfaring og er dygtig til personaleledelse og personalepleje. Du kan hurtigt sikre dig indsigt i personalejuridiske spørgsmål. Som leder er du motiverende, inspirerende og en god rollemodel. Du lægger dine arbejdstider, så du har daglig kontakt med brugerne og personalet, der jo indgår i vagtplanlægning.

Du er dygtig til personaleledelse, økonomistyring, og idérig hvad angår udvikling, markedsføring og effektivisering af centrets drift. Du er i stand til at indgå i en ligeværdig mundtlig og skriftlig dialog med kommunen vedrørende centrets udvikling, økonomi, aktiviteter og opgaver.

Vi forventer, at du har eller tager bopæl i Skagen, indenfor 6 måneder efter ansættelse. Du skal forvente skiftende arbejdstider og ikke være bange for at smøge ærmerne op, og give en hånd med i det praktiske daglige arbejde og ved arrangementer m.m.

Yderligere oplysninger

Du kan se ansvar- og stillingsbeskrivelse og læse om os på www.skfc.dk eller kontakte formand for bestyrelsen, Thorben Pedersen, tlf.: 40 57 01 40 mail: thp@skagennet.dk.

Ansættelsesvilkår og ansøgning
Lønnen aftales i henhold til gældende overenskomst, svarende til den aktuelle sats på trin 49. Pensionsordning følger overenskomstens bestemmelser, svarende til 17,03%. Der optjenes og afvikles ferie i henhold til ferielovens samt ferieaftalens bestemmelser. Centerleder planlægger sin ferieafvikling efter aftale med bestyrelsesformanden.

Send din ansøgning til Skagen Kultur- og Fritidscenter, att.: bestyrelsesformand Thorben Pedersen, thp@skagennet.dk senest den 15. december 2018. Ansættelsessamtaler forventes afholdt inden jul.


Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt
Virksomhedsinformation
Skagen Kultur- og fritidscenter
Kirkevej 19
9990 Skagen
Kontaktperson
Thorben Pedersen
Tlf:
4057 0140
Adresse
Kirkevej 19
9990 Skagen
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
28-11-2018
Udløber:
15-12-2018
Kviknummer:
LJA-68361832
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kunst, kultur og sport,
Ledelse,
Organisation og forening
Gem annonce
Lignende job
Salling Group
Hjørring, Nordjylland
Frist:
13-01-2019
Salling Group
Hjørring, Nordjylland
Frist:
13-01-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.