Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Frederikshavn Kommune

|
Nordjylland
|
Indrykket 03-07-2018

Center for Familie søger sundhedsplejerske til spæd - småbørnsområdet.

Center for Familie søger sundhedsplejerske til spæd - småbørnsområdet.
 
En af vores kollegaer har fået nyt job, og vi søger derfor hendes afløser med tiltrædelse 1.8.18 eller snarest derefter. Stillingen er på 30 timer pr. uge, men vi vil gerne at du kan påtage dig et højere timetal i en periode.
 
I sundhedstjenesten i Frederikshavn arbejder vi i delt ordning, og har et fødselstal på omkring 520 årligt. Vi  er 11 sundhedsplejersker på spæd og småbørnsområdet, og har udover vores kollega der arbejder i et specialtilbud, 10 kollegaer på skolebørns området.
Vi arbejder – selvfølgelig kunne man fristes til at sige – indenfor rammerne for de forebyggende sundhedsydelser, således som disse er beskrevet i Sundhedsstyrelsens vejledning. Herudover har vi de senere år haft et stærkt fokus på at udbygge den tidlige og forebyggende indsats. Inden for de senere år er vi startet med nye initiativer omkring screening af begge forældre for efterfødselsreaktioner, besøg til alle når barnet er 18 måneder og 3 år, samt et tværfagligt tilbud – Minding the baby - til udsatte og sårbare gravide og spæd - småbørnsfamilier.
Vi arbejder med forældreuddannelse, hvor sundhedsplejerskerne samarbejder med Familie konsulenter om gruppeforløbene, og står overfor at skulle implementere et nyt program i samarbejde med Ikast – Brande kommune.
Endelig har vi alle gennemført efteruddannelse i mentalisering i arbejdet med udsatte gravide og spæd – småbørnsfamilier.
Aktuelt er vi optaget af implementering af det tidlige samarbejde med jordemødrene, og af at udvikle og kvalificere vores indsats under graviditeten.
 
Du kan se meget mere om sundhedstjenestens serviceniveau og ydelser på vores hjemmeside ved at klikke her
 
Den ledige stilling er placeret i Distrikt Syd som udgøres af Sæby by og den øvrige sydlige del af Frederikshavn kommune. Du har arbejdsplads på Sæby Rådhus.
 
I Center for familie er vi organiseret tværfagligt, hvilket betyder at du som sundhedsplejerske indgår i et tværfagligt Distrikts team, hvor man samarbejder og sparrer med hinanden.  Du får således mulighed for at arbejde tæt og koordineret sammen med de socialrådgivere, psykologer og andre der er involveret i familierne. Inden for faggruppen arbejder vi sammen på tværs af distrikterne – både om den daglige drift og om vores udviklingsinitiativer.
 
Vi forventer at du er uddannet sundhedsplejerske, og at du har særlig interesse i, og gerne erfaring med, at arbejde med spæd - småbørnsfamilier. Dine personlige kompetencer skal gerne understøtte en åben kommunikation og samarbejdsstil, og det er selvfølgelig vigtigt at du er robust og kan arbejde selvstændigt.


Hvis du vil høre mere om jobbet hos os, er du meget velkommen til at kontakte koordinator Inger Marie Nørgaard Staun på mail: imst@frederikshavn.dk eller telefon 30 69 71 91, eller Teamleder Birgitte Ammitzbøll på mail biam@frederikshavn.dk eller telefon 40 56 53 18. 


Din ansøgning vedlagt relevante beviser og dokumentationer skal vi have i hænde senest den 16. juli 2018 kl. 12.00.  Der afholdes samtaler onsdag den 18. juli og indkaldes hertil via mail den 17 juli.
 

Kontakt
Kontaktperson
 
Adresse
9300 Sæby
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
03-07-2018
Kviknummer:
LJA-62983039
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialvæsen,
Sundhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Vestergaard Huse A/S
Aalborg, Nordjylland
Frist:
07-11-2018
CONNECTION VIKAR ApS
Vesthimmerland, Nordjylland
Frist:
26-10-2018
Job fra denne arbejdsgiver
Frederikshavn, Nordjylland
Frist: 
02-11-2018
Frederikshavn, Nordjylland
Frist: 
02-11-2018
Frederikshavn, Nordjylland
Frist: 
24-10-2018
Frederikshavn, Nordjylland
Frist: 
17-10-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.