Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Skagen Idrætsklub

Skagen Idrætsklub

|
Nordjylland
|
Indrykket 20-12-2017

Cafeteriabestyrer

SKAGEN IDRÆTS KLUB SØGER CAFETERIEBESTYRER

SIK søger en stabil, positiv og initiativrig person, til at varetage driften af cafeteriet på Skagen Stadion. Ud over cafeteriedriften, skal du stå for renholdelse af arealerne på 1. sal samt diverse tøjvask.

Som cafeteriabestyrer bliver du, sammen med klubbens cafeterieudvalg ansvarlig for cafeteriets drift. Herunder indkøb, salg og general servicering af klubbens brugere.

Vi ønsker, at SIK skal være et samlingssted for byens fodboldelskende unge og deres familier, og derfor søger vi en positiv, udadvendt person, der samtidig vil tage initiativ til arrangementer, der kan skabe liv i klubbens cafeteria og øvrige områder. Det kunne f.eks. være mad- og hyggeaftner, herre/damefrokoster, grillarrangementer, udendørs salg ved fodboldkampe/stævner osv.

Det bliver din opgave, i samarbejde med cafeterieudvalget, at planlægge de perioder, hvor der er behov for frivillig hjælp.

At være cafeteriebestyrer i en klub som vores er en livsstil, hvorfor hjertet og engagementet skal være til stede.

Cafeteriets åbningstider fastsættes i samarbejde med bestyrelsen, men følger i hovedtræk de arrangementer og aktiviteter, der afvikles ude og inde på SIKs område, hvorfor der hovedsageligt vil være tale om aften- og weekendarbejde.

Du vil komme til at arbejde tæt sammen med udvalget i bestyrelsen, som har cafeterieområdet som ansvar, men det er dig, der er initiativtageren, samlingspunktet og det venlige ansigt udadtil.

Du skal kunne forstå, at der i perioder, hvor der er arrangementer, heriblandt Skaw Cup, Mini Skaw Cup, fodboldskole, Jerup turnering, hjemmestævner mfl. vil være større aktiviteter end normalt. Til gengæld har man hele tiden at gøre, med en masse glade og livsbekræftende unge mennesker.

Kunne du se dig selv i et miljø, hvor der til tider er fart over feltet, og hvor du arbejder med frihed under ansvar, men selvfølgelig bliver stillet til ansvar for de mål, vi sammen sætter os, så send en ansøgning til klubben - mrk. Cafeteria til skagenik@skagennet.dk

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Jens Sømand tlf. 42804801 eller Henrik Andersen tlf. 20334010.

Ansøgningsfristen er d. 15. januar 2018.


På bestyrelsens vegne
Cafeterieudvalget

Kontakt
Kontaktperson
Jens Sømand
Tlf:
4280 4801
Adresse
Stadionvej 2
9990 Skagen
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
20-12-2017
Udløber:
15-01-2018
Kviknummer:
LJA-53290416
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Hotel og restauration,
Kontor og administration
Lignende job
Xterna A/S
Rebild, Nordjylland
Frist:
13-01-2019
Lidl Danmark K/S Administration
Morsø, Nordjylland
Frist:
19-12-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.