Gem annonce

BAHNE SØRENSEN A/S Fisketorvets Shopping Center

|
Nordjylland
|
Indrykket 12-02-2018

BUTIKSCHEF TIL BAHNES MODETØJSBUTIK I AALBORG

  


Bahne søger en dygtig og erfaren butikschef til Bahne2 i Nørregade i Aalborg pr. 1. marts 2018 eller snarest muligt herefter.


 


Du har flere års erfaring inden for modebranchen - gerne som butikschef, souschef eller afdelingsleder. Du kender til drift og ledelse af en modetøjsbutik - både den praktiske hverdag og arbejdet med personale- og salgsbudgetter. Vi søger dermed en ambitiøs ”købmand” med mulighed for at påvirke butikkens markedsføring, aktiviteter, sociale medier osv.


 


Du er en person med et stort drive, som tror på, at du kan gøre en afgørende forskel ved at gå foran i alle facetter i butikken. Du er dygtig til synlig ledelse og skaber resultater gennem en tryg og top motiverende hverdag for dine medarbejdere.


 


Du brænder for SALG generelt og kender vigtigheden af GOD SERVICE. Du elsker den daglige kundekontakt og er god til at snakke og hygge med kunderne. Du er samtidig humørfyldt og indstillet på at spille en vigtig rolle i et positivt arbejdsklima.


 


Du kender det tøj, vi forhandler, og følger modens udvikling som en naturlig del af din hverdag. Du er en god team-player - har masser af livserfaring - og higer efter at skabe din egen gruppe af faste kunder.


 


Bahnes tøjkoncept består af mærkevarer til modebevidste piger. Vi forhandler By Malene Birger, Baum und Pferdgarten, Calvin Klein, Custommade, Mads Nørgaard, Mos Mosh, Lee, Samsøe & Samsøe, Second Female, Vila m.fl.


 


Vi kan tilbyde dig udfordringen at lede en butik, hvor du får det fulde ansvar for butikkens personale og den daglige drift med dertil hørende resultater. Du vil deltage i fælles erfaringsudveksling og udvikling af konceptet sammen med kolleger fra vores øvrige 18 modetøjsafdelinger.


 


Skriftlig ansøgning (Word/PDF – med foto) sendes til Gitta Søndergaard pr. mail aalborg@bahne.dk hurtigst muligt.


 


Alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.


 


Såfremt du ikke har hørt fra os inden for 3-4 uger, er stillingen besat til anden side.


 


Bahne2 – Nørregade 20 – 9000 Aalborg C.


 


Bahne er en kapitalkæde med 19 store moderne livsstilsbutikker i Danmark. Se mere på www.bahne.dk.  Vi er en dynamisk virksomhed, som arbejder med 5 nøgleværdier:


Teamwork, Ærlighed, Faglig Dygtighed, Præstation og Glæde.


 

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt
Kontaktperson
Gitta Søndergaard
Tlf:
38405008
Adresse
9000 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
12-02-2018
Kviknummer:
LJA-56228740
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Salg & Kommunikation,
Marketing
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Gem annonce
Lignende job
Fazer
Vejen, Syd- og Sønderjylland
Frist:
11-03-2018
Danmarks Tekniske Universitet
Odense, Fyn
Frist:
08-03-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.