Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

BLUE CITY A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 03-11-2017

Butikschef hos Blue City Aalborg

Er du blandt Danmarks bedste købmænd?


 


Selvom vi er en ny virksomhed, har et par af vores dygtige butikschefer/købmænd allerede fået nye udfordringer indenfor virksomheden og samtidig er vi fuld gang med at udvide antallet af Blue City Butikker. Derfor søger vi i øjeblikket en butikschef i Aalborg.


Drømmer du om nye udfordringer, mere ansvar og om muligheden for at kunne skabe din egen karriere og for at afprøve dine egne ideer – naturligvis med opbakning fra Blue City?


Hvis du samtidig besidder et stærkt købmandskab, en heftig iværksættertrang og ihærdighed, så har du potentialet til at være med fra starten og udvikle dig i en rolle som butikschef i Danmarks mest spændende e-retailing koncept, hvor butikker og online markedsføring spiller sammen.


 


Har du evnerne - så sætter vi ikke begrænsninger men giver vi dig mulighederne.


 


Efter oplæring i en eller flere af vores eksisterende butikker, bliver din opgave at optimere butikkens bundlinje ved at: • Sikre en høj butiksstandard, og sørge for at butikken altid fremstår salgsklar og indbydende.

 • Gå forrest og motivere og udvikle personalet når der skal sælges og leveres den kundeservice vi vil være kendt for. Du stiller krav til de øvrige medarbejdere i butikken. Vores kunder skal opleve, at vi i Blue City siger Ja og ikke Nej.

 • Sikre, at de dynamiske og meget omskiftelige arbejdsopgaver bliver udført hurtigt, effektivt med en optimal og fleksibel bemanding.

 • Udøve opsøgende køb og salg til både private og virksomheder.

 • Sikre effektiv lagerkontrol, så du konstant ved hvilke varer, der mangler og hvilke der skal sælges.


 


Gennem godt og nøje gennemtænkt købmandskab har du stor indflydelse på driften i butikken, og du kan i høj grad præge din egen hverdag og være med til at videreudvikle butikken, konceptet og virksomheden.


 


Hvem er vi? • Den førende kæde indenfor handel med brugt forbrugerelektronik

 • Blue City A/S er ejet Blue Company Holding, som er et dansk privatejet investeringsselskab.

 • Blue City har en række fysiske butikker i Danmark og en E-commerce platform i Danmark og Sverige, www.bluecity.dk og www.bluecity.se.

 • Blue City er i kraftig vækst, og forventer indenfor de næste 12 måneder at runde DKK 100 millioner i omsætning – hvilket vil sige efter 3 år, og vi vil fortsætte vores ekspansion såvel i Danmark som i udlandet.

 • Selskabet blev profitabelt i dets 2. regnskabsår.

 • Vi har skabt en forretning indenfor cirkulær økonomi, som er kommercielt attraktiv og med et stort vækstpotentiale.

 • Blue City vil tiltrække de bedste medarbejdere med et princip, hvor vi hylder det gode købmandskab og hvor råderet, frihedsgrader og udviklingsmuligheder stiger desto mere man performer og viser man vil og kan.


 


Løn efter kvalifikationer


 


Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående karakteristika og mener, at du er den rette til jobbet, vil vi meget gerne høre fra dig. Send ansøgning og CV til fgl@bluecity.dk - skriv venligst "Butikschef - Aalborg" i emnefeltet.


Vi behandler løbende ansøgninger, så tøv endelig ikke med at sende din ansøgning til os.

Kontakt
Kontaktperson
Frederik Glavind
Tlf:
22275575
Adresse
9000 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
03-11-2017
Kviknummer:
LJA-50739325
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Salg & Kommunikation,
Marketing
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Aalborg Kommune
Nordjylland
Frist:
10-04-2018
Dansk Supermarked
Hjørring, Nordjylland
Frist:
22-04-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.