Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
NORDJYSKE Medier

NORDJYSKE Medier

|
Nordjylland
|
Indrykket 09-01-2018

Budleder til reklame/ugeavisomdelingen

Resultatorienteret budleder til reklame/ugeavisomdeling

NORDJYSKE Mediers distributionsafdeling søger en resultatorienteret og selvstændig budleder til koordinering og udvikling af eget distributionsområde i forbindelse med omdeling af reklamer og ugeaviser.

Stillingen
Du får ansvar for distribution af reklamer og lokale ugeaviser i et bestemt geografisk distributionsområde. Dine primære arbejdsopgaver er opsøgende rekruttering og introduktion til nye omdelere samt planlægning, gennemførelse og opfølgning på distributionsaktiviteterne. Du er kort sagt ansvarlig for, at omdelingen af tryksagerne lever op til distributionsafdelingens høje kvalitetskrav. Du er selv med til at sætte dagsordenen, og er ansvarlig for at nå fastlagte budgetter og nøgletal.

Vi benytter i stort omfang omdelere under 18 år, og det er derfor afgørende, at du motiveres af at lede unge mennesker på distancen - primært via telefon og mail - og samtidig formår at kommunikere med dem i øjenhøjde. Du bliver en del af et team på seks budledere, hvor I sammen har et fælles ansvar for at samarbejde på tværs og overtage hinandens ansvarsområder fx ved afholdelse af ferie.

Kvalifikationer
Vi forventer, at du er arbejdsom og struktureret, og desuden motiveres af et job i faste rammer med højt aktivitetsniveau og mange deadlines. Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • Er resultatorienteret og energisk
  • Er fleksibel også med hensyn til arbejdstiden
  • Er fortrolig med engelsk
  • Formår at bevare overblikket på trods af mange og varierende arbejdsopgaver

Branchekendskab er ikke afgørende, hvis du har de rette kvalifikationer og holdninger. En god geografisk sans er en fordel. Vi forestiller os, at du allerede nu sidder i en mellemlederstilling eller, at du måske har lyst til at prøve kræfter med ledelse. Du har måske tidligere arbejdet med planlægning og ledelse i detailhandlen, logistik-/produktionsvirksomhed eller lignende.

NORDJYSKE Medier tilbyder

Ansættelse i en innovativ og førende mediekoncern med gode muligheder for personlig udvikling. Vi tilbyder dig et krævende job, der udvikler dine lederkompetencer og samtidig garanterer vi en afvekslende hverdag, hvor der hele tiden er nye udfordringer. Du får dygtige kollegaer med stor indsigt i branchen og gode ansættelsesforhold med løn efter kvalifikationer, pension, fitness- og rabataftaler.

Yderligere oplysninger om stillingen fås ved Budchef Jeanette Vingaard tlf. 3026 2697 eller jv20@nordjyske.dk. Læs mere om NORDJYSKE Medier på www.nordjyskemedier.dk.

Ansøgning vedlagt CV skal du sende i PDF-format til personale@nordjyske.dk

Ansøgningsfrist:
Send din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende indkalder til samtaler.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt.

I NORDJYSKE Medier opfordrer vi alle interesserede til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

NORDJYSKE Medier er en publicistisk virksomhed, der med afsæt i en lang levetid former en innovativ fremtid.

Vi skaber nærkontakt mellem mennesker gennem udgivelse af dagblade, ugeaviser, magasiner, radio, tv, web, mobil og en række trykte og digitale erhvervsmedier.

NORDJYSKE Medier er resultatet af en idé, en drøm, en vision, der er næret af ildsjæle, som siden 1767 har ønsket at nytte og fornøje.Kontakt
Kontaktperson
Jeanette Vingaard
Tlf:
3026 2697
Adresse
Langagervej 1
9220 Aalborg Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
09-01-2018
Udløber:
08-02-2018
Kviknummer:
LJA-54353243
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kontor og administration,
Ledelse,
Transport og logistik
Lignende job
Xterna A/S
Rebild, Nordjylland
Frist:
13-01-2019
Lidl Danmark K/S Administration
Morsø, Nordjylland
Frist:
19-12-2018
Job fra denne arbejdsgiver
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
01-02-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.