Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Xterna A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 03-11-2017

Bogholder

Bogholder til Xterna A/SHar du et skarpt øje inden for bogholderi og bliver du motiveret af at have mange bolde i luften? Har du mod på nye udfordringer? Så er dette job lige noget for dig.

Lidt om dig:Du er selvstændig, energisk, serviceorienteret og kompetent.Som person er du kvalitetsbevidst, ansvarlig, engageret, proaktiv, og du tager ejerskab for dine opgaver. Du har evnen til at prioritere, du er i stand til konstruktivt at stille spørgsmålstegn til tingene, og du er naturligt opsøgende på uafklarede opgaver.Du trives med en stor og bred kontaktflade, du motiveres af begrebet ”frihed under ansvar” og du har indstillingen ”alle hjælper alle”.

Lidt om jobbet:Du bliver en del af et aktivt, ungdommeligt, friskt og travlt team, hvor indstillingen er: ”Alle i organisationen er ligevigtige”.Som bogholder får du det totale bogholderimæssige ansvar for Xterna A/S, så det er et krav, at du har godregnskabsforståelse. Opgaverne er alt det daglige bogholderi:•Kreditor-/debitorstyring•Finansbogholderi•Lønudbetaling•Afstemninger•Månedsafslutning•Ad hoc opgaver

Du er it-interesseret og har generelt god forståelse for it. Det er et krav, at du taler og skriver engelsk.Arbejdstiden forventes at udgøre 37 timer ugentlig.

Lidt om virksomheden:Xterna A/S er et rekrutterings- og vikarbureau i vækst. Vi tilbyder fleksible bemandings- og rekrutteringsløsninger, hvorvirksomheder nemt og hurtigt kan op- eller nedjustere medarbejderstaben, afhængig af markedets vilkår.

Sådan gør du:

For at søge denne stilling skal du sende din ansøgning samt dit CV til ansoegning@xterna.dk og mærke den med ”Bogholder”

Ansøgninger behandles løbende – og stillingerne kan være besat inden udløb.

Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 72 301 302

Kontakt
Kontaktperson
Tammy Kirsten Madden
Tlf:
72301302
Adresse
9230 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
03-11-2017
Kviknummer:
LJA-50739377
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Økonomi,
Ledelse
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Aalborg Kommune
Nordjylland
Frist:
10-04-2018
Dansk Supermarked
Hjørring, Nordjylland
Frist:
22-04-2018
Job fra denne arbejdsgiver
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
20-04-2018
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
15-04-2018
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
20-04-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.