Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

AFE Økonomi og Administration

|
Nordjylland
|
Indrykket 05-07-2018

Barselsvikariat: Direktionsassistent til Aalborg Forsynings energidivision
Vil du gerne arbejde med ledelsessupport og strategi i en organisation, som arbejder i en omskiftelig branche, hvor grøn omstilling er det nye sort? Og har du en professionel tilgang til en alsidig hverdag samt et godt organisatorisk overblik og en god portion forretningsforståelse? Så er du måske vores barselsvikar til en tidsbegrænset stilling som direktionsassistent.
 
Om jobbet
Som direktionsassistent i Aalborg Forsyning energidivision vil du have reference til selskabets vicedirektør, som du skal bistå i den fortsatte fremdrift med organisationen. Du vil have en tværgående rolle, som kræver en selvstændig tilgang til hverdagen.
 
Opgaverne på skrivebordet er alsidige og vil bl.a. tage afsæt i

 • Forberedelse af bestyrelsesmøder
 • Forberedelse og afvikling af møder i organisationens samarbejdsudvalg
 • Ansvar for effektive og strukturerede administrative processer i relation til ledelsen, herunder fx koordination, referatudarbejdelse og planlægning af udledte opgaver
 • Opgaver inden for intern kommunikation
 • Øvrige kommunikationsopgaver, herunder fx oplæg til præsentationer og forberedelse af pressemateriale mv.
 • Tovholder for opgaver i relation til ledelsesbeslutninger
 • Tæt samarbejde og sparring med funktionscheferne
 
Derudover vil du løbende skulle indgå i tværgående projekter. Fx vil du helt konkret skulle bidrage til, at organisationen kommer succesfuldt i mål med udviklingen og implementeringen af et nyt, fælles intranet. 
 
I stillingen vil du indgå i divisionens chefgruppe, og du vil deraf have et meget tæt samarbejde med divisionens fire funktionschefer samt med kolleger i det øvrige Aalborg Forsyning.  I den tværgående rolle vil du have en central placering, og du vil derfor have en bred kontaktflade på tværs af organisationen, ligesom du vil komme til at have en vigtigt servicefunktion internt og eksternt.
 
Stillingen er et barselsvikariat, som løber til 30. august 2019.
 
Om dig
Vi forestiller os, at du har en relevant universitetsuddannelse samt gerne erfaring fra en kommercielt orienteret virksomhed med stor kompleksitet. Du er dermed vant til at navigere i en kommerciel og politisk orienteret ramme, og du formår at omsætte økonomiske og organisatoriske hensyn til handling.
 
Derudover lægges der vægt på, at du
 • har en forretningsforståelse og blik for detaljen
 • er struktureret og analytisk
 • her en god portion forretningsforståelse og organisatorisk overblik
 • har flair for kommunikation og stærke skriftlige kompetencer
 
Du motiveres af frihed under ansvar, og selvstændige opgaver bekymrer dig ikke, men du kender også nødvendigheden i at indgå i et godt team, hvor dine sociale kompetencer – og ikke mindst din dedikation og passion for arbejdet, er nogle af dine styrker. Dit gode humør smitter, og du evner at holde et positivt fokus på mulighederne frem for begrænsningerne. Som person er du åben og tillidsvækkende samt en stærk kommunikator, såvel skriftligt som mundtligt. I kombination med din faglige indsigt gør det dig i stand til at gå forrest i opgaveløsningen og sikre et gnidningsfrit samarbejde ud i organisationen og med eksterne samarbejdspartnere. Det at bevæge sig i en politisk organisation stiller krav til helhedsforståelse, hvilket du kun ser som en spændende del af jobbet.
 
Du får
 • En interessant mulighed for at spille en afgørende rolle i en spændende organisation med stor offentlig bevågenhed
 • Et udfordrende job med forskelligartede opgaver
 • Et job i et tværfagligt inspirerende miljø med gode og dygtige kolleger
 • Et godt arbejdsmiljø med fokus på samarbejde, videndeling og fleksibilitet.
 • Gode medarbejderforhold bl.a. fleksibel arbejdstid, personaleforeninger, gode kantineforhold mv.
 • Løn som modsvarer dine kvalifikationer.
 
Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til vicedirektør Jesper Høstgaard-Jensen, tlf. 25199372. Arbejdsstedet er Nefovej 50, 9310 Vodskov.
 
Om Aalborg Forsyning
Aalborg Forsyning leverer forsyningsydelser inden for energi, vand og renovation til vores kunder i Aalborg og omegn.
 
Du vil blive ansat i Aalborg Forsynings energidivision, hvor Aalborgs energiforsyningsvirksomheder er samlet. Vi arbejder hver dag på at producere og levere fjernvarme, gas og el som attraktive produkter til vores kunder. Samtidig har vi midt i en ambitiøs grøn omstilling samtidig med at vi skal sikre vækst i forretningen.
 
Vi kolleger fra forskellige grene af forsyningssektoren – lige fra varmeforsyning- og produktion, over elhandel og energirådgivning til gasforsyning. Vi er organiseret i fire hovedområder, som beskæftiger sig med henholdsvis Produktion, Forsyning, Projekter og Forretningsudvikling samt Økonomi og Administration
 
Virksomheden er ejet af Aalborg Kommune og drives forretningsorienteret til fordel for både kunder og ejere. Med afsæt i vores fælles værdisæt – tillid, respekt, faglighed, samarbejde og udvikling – vi vil de attraktive arbejdspladser kendetegnet ved høj trivsel og produktivitet. På den måde når vi bedst i mål med vores kerneopgaver – fastholdelse af forsyningssikkerhed og levering af konkurrencedygtige energiløsninger til eksisterende og nye kunder sideløbende med grøn omstilling af energiproduktionen.
 
Læs mere på: www.aalborgforsyning.dk 
 
Ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylder den formular, der kommer frem. Herefter vedhæfter du din ansøgning og CV samt evt. andre bilag i begrænset omfang.
 
Ansøgningen skal være modtaget senest onsdag den 18. juli 2018. Der vil være samtaler i uge 34 og 35. Forventet opstart er den 1. september eller hurtigst muligt derefter.
 
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob.aspx?ofirid=9be5ab9e)

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
25199372
Adresse
9400 Nørresundby
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
05-07-2018
Kviknummer:
LJA-63025499
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kontor og administration,
Økonomi,
Offentlig
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
3
Aalborg, Nordjylland
Frist:
20-11-2018
Salling Group
Aalborg, Nordjylland
Frist:
20-11-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.