Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Astrup-Sønderskov Friskole

|
Nordjylland
|
Indrykket 08-01-2018

Astrup-Sønderskov Friskole - Det må gerne være sjovt at være lærer

Da en af vores lærere har valgt at søge nye udfordringer, søger vi en engageret lærer, som vil være med til at fortsætte skolens opbygning omkring værdierne tryghed, trivsel, fællesskab og faglighed, og hvor vi prioriterer at have god tid til elever og forældre.


Om dig


Du har et positivt livssyn og udstråler stort engagement og drive. Det er vigtigt for dig at have blik for elevernes forskellighed for hurtigt at kunne tilpasse din undervisning. Du vil finde det naturligt at involvere dig i skolens liv som en aktiv del af et stærkt fagligt og socialt lærerfællesskab.


Stillingen


Vi søger en klasselærer til 2.-3. klasse, som består af 15 skoleglade børn. Du skal primært undervise i matematik og engelsk. Stillingen er på 50-60% frem til sommerferien. Herefter kan der komme flere timer i ansættelsen i idræt og specialundervisning. Undervisningen er fordelt på tre dage, så der er 2 ugentlige fridage.


Du vil sammen med en lærer, en pædagog og en medhjælper få til opgave at fortsætte udviklingen af vores indskoling med bl.a. ude-skoledage og samarbejde på tværs af klasserne. Du skal have lyst til at eksperimentere med undervisningsformer og give eleverne store og små oplevelser, som gør dem nysgerrige på verden.


Skolen som arbejdsplads


Vores skole er en arbejdsplads, hvor du vil få stor indflydelse og medansvar. Vi tror på, at den bedste undervisning kommer fra lærere, som har overskud og som selv disponerer over deres forberedelsestid. Desuden har vi gode faciliteter og aktive forældre. Skolen er en stor del af lokalsamfundet, og vi ansatte deltager ofte i de forskellige arrangementer i byen.


Det formelle


Stilling ønskes besat efter nærmere aftale, og vi afholder samtaler løbende. Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst.


Ansøgning med relevante bilag sendes til ansogning@asfri.dk og mærkes ”lærer” i emnefeltet.


Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte skoleleder Anders Nyborg Thomsen på 61 51 32 13 eller anders@asfri.dk


_________________________________________________________________________


Astrup-Sønderskov Friskole ligger i særdeles naturskønne omgivelser ved Bøgsted Skov 7 km øst for Hjørring. Der er stærke traditioner for et stort sammenhold i lokalsamfundet med mange arrangementer i årets løb. Du kan læse mere på friskolens hjemmeside www.asfri.dk og om vores lokalområde på www.astrup-vendsyssel.dk.

Kontakt
Kontaktperson
Anders Nyborg Thomsen
Tlf:
61513213
Adresse
9800 Hjørring
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
08-01-2018
Kviknummer:
LJA-54317217
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Undervisning og pædagogik,
Forskning og udvikling
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Highway 66 Løkken IVS
Hjørring, Nordjylland
Frist:
27-06-2018
Hjørring Kommune
Hjørring, Nordjylland
Frist:
15-06-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.