Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Brønderslev Kommune

|
Nordjylland
|
Indrykket 05-10-2017

ANGIV OVERSKRIFT

 
Er du klar til at styrke samspillet mellem skolernes resultater og de politiske målsætninger?
Kan du bevare overblikket og fastholde fokus på detaljerne? Og fremfor alt motiveres du af en kompleks hverdag med både administrative opgaver og pædagogiske udviklingsprojekter?
 
Så har vi stillingen til dig – du får som konsulent mulighed for at kombinere dine administrative  og pædagogiske kompetencer ind i et tværfagligt fællesskab i Børn og Kultur med et særligt fokus på skoleområdet.

 
Stillingen opslås, fordi vores nuværende konsulent er blevet skoledistriktsleder. Vi har derfor brug for en ny konsulent, der har stærke kompetencer ind i spændingsfeltet mellem det politiske niveau, det administrative og det pædagogiske område.
 
Vores tilbud til dig:
Brønderslev Kommunes skolevæsen er præget af en kultur, hvor der er relativt kort fra idé til handling. Der er et tæt samarbejde mellem skoleafdelingen og de enkelte skoleledelser. Fagenheden ønsker, set i lyset af skolereformens intentioner, i højere grad at kunne bidrage til at understøtte en målstyret kvalitetsudvikling af skolerne i kommunen. Arbejdet som konsulent er meget alsidigt og foregår i tæt samarbejde med de andre konsulenter i Børn og Kultur.  Som konsulent bliver du en del af et det Tværfaglige Konsulent Team (TKT), som løser drifts- og udviklingsopgaver i Børn og Kultur. Opgaver varierer i form og indhold samt på produkt- og procesniveau.
 
I 2016 blev der vedtaget nye skolepolitiske målsætninger for at understøtte folkeskolereformen og skabe bedre læring og trivsel for den enkelte elev. Det er forsat forvaltningens opgave at arbejde videre med målsætningerne i de skolepolitiske målsætninger.  
Vi har gennem snart 4 år sat fokus på at skabe inkluderende læringsfællesskaber for alle børn i kommunen. Det kalder vi Udvikling I Fællesskaber. Informationer om Projekt Udvikling I Fællesskaber og strategiplanen findes på følgende link: http://udviklingifaellesskaber.dk
I samarbejde med andre nordjyske kommuner arbejder alle ledelserne på skoleområdet med professionelle læringsfællesskaber (PLF). Målet med PLF er at styrke ledelsernes realisering af skolereformen ved at sætte fokus på ledelse af læringsfællesskaber. Du kan læse mere om det fælleskommunale PLF-projekt på http://www.plf-nord.dk.
 
Dine ansvarsområder:

   • Udarbejdelse af kvalitetsrapport som et værktøj til at styre efter mål og resultater. Kvalitetsrapporten skal vise kommunalbestyrelsen, hvordan kommunen og dens skoler lever op til de politiske mål
   • Tilrettelæggelse af skoleårets planlægning ift. kommunale kurser, workshops, temamøder, netværksmøder for lederne og medarbejderne mm.
   • Økonomiopfølgning på skole- og dagtilbudsområdet i tæt samarbejde med økonomiafdelingen, skolechef, skoledistrikts- og dagtilbudsledere
   • Den fortsatte implementering af det kommunale Ledelses Information System (LIS)
   • Tilsynsførende ift. undervisningen på de forskellige opholdssteder, der er i kommunen.
   • Kontaktperson til kommunens kompetenceudvalg, herunder koordinator for kommunens deltagelse i linjefagskompetenceudvikling i Region Nord.
   • Støtte og medvirke til at skabe stærke procedure i forbindelse med udlægningen af specialundervisningsressourcerne til skolerne, herunder at beskrive visitationsprocedure mv.
   • Læringssamtaler og udviklingsdialoger med teamledelserne ift. skolernes arbejde med de skolepolitiske målsætninger og kvalitetsudvikling. Der vil være mulighed for at foretage enkelte justeringer i opgaveporteføljen
 
   • Konsulenten referer til skolechef og lederen af det Tværfaglige Konsulent Team, Carsten Otte.

Stærk konsulentprofil der brænder for børn og unge
Du vil indgå i et tæt samarbejde med konsulenterne i det Tværfaglige Konsulentteam i Børn og Kultur. Det er afgørende, at du har en stærk analytisk tilgang til opgaverne og behersker at arbejde med forskellige talmaterialer i forhold til politiske sagsfremstillinger. Du kan have en samfundsfaglig uddannelse, en pædagogisk baggrund med eftervidereuddannelse eller en helt tredje relevant uddannelsesbaggrund. Desuden vil det være en fordel, hvis du har kendskab til eller erfaring med arbejdet i en politisk styret organisation. Kendskab og uddannelse inden for det pædagogiske områder vil ligeledes blive vægtet.
 
Du skal være udadvendt, opsøgende og se muligheder frem for begrænsninger. Du forventes at have stærke kommunikative og administrative kompetencer, du kan arbejde selvstændigt, ansvarligt og selv formå at tilrettelægge dine opgaver.
 
Ansøgning:
Du skal sende din ansøgning senest mandag d. 23. okt. 2017. Samtaler forventes gennemført torsdag den 26. okt. 2017. 
 
Der vil blive indhentet børne- og straffeattest.
 
Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer med ansættelse pr. 1. december 2017 med løn efter gældende overenskomst.
 
Yderligere oplysninger om stillingen fås hos nedenstående:
   • Skolechef og leder af Tværfaglig Konsulent Team og Carsten Otte, tlf. 25 55 93 41Mail: carsten.otte@99454545.dk
   • Konsulent i Tværfagligt Konsulent Team Gitte Møller Thomsen, tlf. 25323086Mail: gitte.moller.thomsen@99454545.dk
   • Brønderslev Kommune anvender elektronisk rekrutteringssystem. Send din ansøgning ved at klikke på ”Send ansøgning”.

 
Vi arbejder ud fra en forventningsmodel, der beskriver forventninger til medarbejdere og ledere i Brønderslev Kommune. Nogle af forventningerne til medarbejdere, er: 

   • At du har fokus på kerneopgaven og leverer resultater ud fra de givne mål og rammer
   • At du har en faglig stolthed og samarbejder med dine kolleger/samarbejdspartnere om opgaveløsningen
   • At du er medansvarlig for god trivsel ved at være positiv og konstruktiv 
   • At du arbejder ud fra de givne rammer og ser dig selv som en del af det store fællesskab i Brønderslev Kommune

Du kan læse mere om, hvilke andre forventninger, der er til en medarbejder i vores forventningsmodel.
 
 

Kontakt
Kontaktperson
Carsten Otte
Tlf:
99454406
Adresse
9700 Brønderslev
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
05-10-2017
Kviknummer:
LJA-49932799
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Undervisning og pædagogik,
Forskning og udvikling
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Dansk Supermarked
Hjørring, Nordjylland
Frist:
17-04-2018
Tetra Pak
Nordjylland
Frist:
17-04-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.