Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Region Nordjylland

Region Nordjylland

|
Nordjylland
|
Indrykket 11-07-2017

Afsnitsledende sygeplejerske til medicinsk modtageafsnit AMA, Hobro, Aalborg Universitetshospital

Denne stilling er ledig foreløbig som et 1 års vikariat
 
Brænder du efter at lede og motivere engagerede sygeplejersker, social og sundhedsassistenter og uddannelsessøgende, og har du et stærkt fokus på optimering af drift og faglig udvikling, så er du måske den nye Afsnitsledende sygeplejerske på Medicinsk modtage afsnit AMA, Hobro.

Afsnit AMA er et medicinsk modtage afsnit med 16 sengepladser, hvor vi modtager, behandler og plejer visiterede patienter med almen medicinske sygdomme. Derudover er der tilknyttet en småskadeklinik, hvor behandleruddannede sygeplejersker varetager behandling af småskader. Der er i afsnittet ansat 24 sygeplejersker, to social og sundhedsassistenter og en sekretær.

Som afsnitsleder er du med til at sikre implementering af relevante tiltag som optimerer effektive og sammenhængende og sikre patientforløb. Du er dynamoen, når det kommer til at udvikle hidtidig praksis og er primus motor i forhold til den faglige udvikling. Alt sammen med det mål at sikre gode patientforløb, optimal ressourceudnyttelse og et godt arbejdsmiljø.

Som afsnitsledende sygeplejerske i AMA indgår du i specialeledelsen. Specialeledelsen udgøres af den ledende overlæge og de to øvrige afsnitsledende sygeplejersker på det medicinske område i Hobro. Specialeledelsen forventes at udgøre et team i samarbejdet omkring patienterne. Klinikledelsen samt Klinikkens øvrige ledende overlæger, afsnitsledere og ledende lægesekretærer udgør dit primære ledelsesnetværk. Du arbejder som udgangspunkt med reference til den HR-ansvarlige viceklinikchef. Du er sammen med klinikledelsen med til at sikre udvikling af et godt fagligt miljø, og sammen med de øvrige afsnitsledere i klinikken, sparringspartner for klinikledelsen.

Vi forventer, at du:

  • Er en synlig leder med en nærværende, lyttende, involverende og empatisk ledelsesstil, der fremmer et udviklingsorienteret og samarbejdende afsnit – også tværfagligt – samt et godt arbejdsmiljø.
  • Prioriterer åbenhed og højt informationsniveau.
  • Ser og bruger medarbejdernes kompetencer og ressourcer og prioriterer den sygeplejefaglige udvikling, kvalitetstiltag og uddannelse.
  • Arbejder målrettet med patientsikkerhed.
  • Sikrer optimal udnyttelse af personalemæssige og øvrige ressourcer i forhold til visionen om effektive og sammenhængende patientforløb – herunder også, at afsnittets drift hænger sammen med optimal drift af klinikkens øvrige ressourcer.
  • Går foran i arbejdet med patient- og pårørendeinddragelse.

Stillingen forventes besat pr. 1. oktober 2017 eller efter aftale. Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes efter nærmere aftale med forhandlingsberettiget organisation.

Der er ansøgningsfrist den 23.august 2017. Samtaler afholdes d.28. august 2017.

For nærmere oplysninger kontakt: Viceklinikchef Jytte Heidmann tlf. 9766 3582 (inden uge 30 eller efter uge 32), Ledende overlæge Dorthe Mørch Mortensen 9765 2585(inden uge 30 eller efter uge 32), .
 

Kontakt
Kontaktperson
Jytte Heidmann 
Tlf:
41317831
Adresse
Medicinsk Modtage Afsnit AMA, Hobro
Aalborg Universitetshospital, Hobro
Stolbjergvej 8
9500 Hobro
Danmark
Arbejdssted
Aalborg Universitetshospital
Afdeling
Klinik Medicin: Klinikledelse
Praktisk information
Oprettet:
11-07-2017
Ansøgningsfrist:
23. august 2017
Tiltrædelse:
1. oktober 2017
Kviknummer:
LJA-47615181
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse,
Offentlig,
Socialvæsen,
Sundhed,
Pleje og omsorg,
Offentlig
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Asgaard Recruitment
Aalborg, Nordjylland
Frist:
13-12-2017
Xterna A/S
Aalborg, Nordjylland
Frist:
22-12-2017
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.