Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

OLIVIA DANMARK A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 25-07-2018

Aflastere til plejekrævende lille dreng

Søger du en deltidsstilling, hvor omdrejningspunktet er pleje og omsorg af en lille fyr? Og er du interesseret i at arbejde i et privat hjem, hvor den nære relation er en vigtig del af arbejdet, og hvor du kan gøre brug af dit drive til at hjælpe andre og yde omsorg? Så hører vi meget gerne fra dig!

Aflastning på gårdejendom i Rebild Kommune
Din opgave bliver at varetage praktiske opgaver og små aktiviteter med drengen i hans hjem. På grund af drengens funktionsnedsættelser, vil størstedelen af dine opgaver være af praktisk karakter såsom spisning, bleskift samt gøre drengen putteklar. Spisesituationer er af særlig karakter, og kræver både din hjælp til at veje maden nøjagtigt og til at made drengen.

5 årig dreng med nedsat motorisk og intellektuel udvikling
Den lille fyr er 5½ år gammel, men har en udviklingsprofil, som ligger mellem 5 og 16 måneder. Han er motorisk og intellektuelt bagud i sin udvikling på grund af en arvelig defekt, og han lider af genmutation, muskelsvækkelse og muskelsmerter. Som følge af drengens udvikling har han intet sprog og kan ikke gå uden støtte. Han anvender kørestol, og kravler rundt i hjemmet og i børnehaven.

Drengen bor med sin familie bestående af mor, far, to ældre søskende og en mindre søskende. De bor på en gårdejendom i en lille by i Rebild Kommune. Til daglig går drengen i specialbørnehave, men skal efter sommerferien begynde indkørsel i et specialskoletilbud.

Vi tilbyder…
Stillingen giver dig en fast ugentlig vagt, med mulighed for fleksibilitet, da du deler timerne hos drengen med to andre aflastere. Du får en af vagterne, som ligger tirsdag, onsdag og torsdag kl 15.10-19.00.

Som ansat i Olivia Danmark bliver du omfattet af overenskomst med FOA, og får en fast kontaktperson du kan sparre med.


Din startløn ligger på 124,58 kr. i timen + aftentillæg for timerne efter kl 17.00.

Ansvarlige og omsorgsfulde aflastere – nyt team på 3
Vi leder efter dig, som har lyst til at være en del af en lille dreng med et særligt hjælperbehov's hverdag, og som har lyst til at yde omsorg og pleje.

Du er måske den rette til jobbet, hvis du bl.a. kan se dig selv skifte ble og kommunikere nonverbalt. Derudover er du mødestabil, da familien og drengen afhænger af, at du møder ind til tiden og kan tage i mod drengen, når han kommer hjem.

Vi ser gerne, at du har erfaring med børn, og det er et ekstra plus, hvis du har erfaring med børn med særlige behov.

Ansøgning og kontakt
Du ansøger stillingen via knappen ”søg stillingen” ved at besvare en række spørgsmål. I første omgang behøver vi derfor ikke en ansøgning eller et CV fra dig.

Ansøg stillingen hurtigst muligt, da vi løbende kalder til samtale. Ansøgningsfristen er den 14-07-2018.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Anna Lisberg på tlf. 8888 7171.

Vi ser frem til at høre fra dig.Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
88887171
Adresse
9530 Støvring
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
25-07-2018
Kviknummer:
LJA-63733021
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Socialvæsen,
Sundhed
Lignende job
Nordisk Erhvervs Partner
Hjørring, Nordjylland
Frist:
17-11-2018
DAMGAARD OLESEN INVEST ApS
Nordjylland
Frist:
17-11-2018
Job fra denne arbejdsgiver
Morsø, Nordjylland
Frist: 
29-11-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.