Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jammerbugt Kommune

|
Nordjylland
|
Indrykket 21-12-2017

Afdelingsleder til Brovst Børnehave og Vuggestue

Du vil som afdelingsleder blive en del af et team og en organisation, hvor alle har for øje af spille hinanden gode. Motiveres du samtidig ud fra et ressourceorienteret perspektiv, hvor barnets trivsel, læring og udvikling er i centrum, vil du i denne funktion kunne udfolde dit potentiale for pædagogisk ledelse.

Din profil
Som Afdelingsleder skal du have lyst til at udforske den ledelsesmæssige side af dig selv og have en bevidsthed om at du i den daglige praksis tegner den ledelsesmæssige profil i institutionen. Stillingen indeholder både børnetid og ledelsestid, hvorfor det er vigtigt at du formår at arbejde systematisk med blik for prioritering af dine opgaver.

For at løfte kerneopgaven som afdelingsleder skal du være nysgerrig på egen og kollegaers tilgang til børn og voksne, og derigennem sikre et sundt og udviklende børne- og arbejdsklima. Med overblik, en god indlevelsesevne samt omstillingsparathed skal du være tydelig i institutionens pædagogiske profil og motivere medarbejderne gennem din faglige indsigt.

Din interesse for pædagogisk ledelse skal være synlig i din tilgang til både at inddrage medarbejdere i opgaveløsningen og samtidig delegere opgaver, så medarbejderne føler sig mødt, anerkendt og inspireret i deres arbejde. Desuden vil du fungere som medarbejdernes nærmeste sparringspartner, ikke mindst hvor opgaverne udfordrer mest.

For at sikre et inddragende og åbent samarbejde, både med forældre, eksterne samarbejdspartnere og de øvrige daglige ledere i teamet, forventes det, at du har en bevidsthed om egen styrke til at kommunikere og informere dialogorienteret.

Du skal turde bringe dig selv i spil på mange arenaer og tage ansvar, samtidig med at du har forståelse for den organisatoriske opbygning, hvor du vil have til opgave at facilitere beslutninger, der skal sikre mest mulig trivsel i det store fællesskab.

Vi søger en afdelingsleder med erfaring og interesse indenfor 0-6 års området, og vi ser gerne, du er i gang med eller ønsker at påbegynde en lederuddannelse.

Vores kommende afdelingsleder skal have flair for, at:

  • Arbejde struktureret og skabe tydelig struktur for børn og medarbejdere
  • Skabe og formidle overblik
  • Skabe sammenhængskraft i huset
  • Vise hvornår det er hensigtsmæssigt at gå henholdsvis forrest, bagest eller ved siden af personalet

I din ansøgning må du gerne give et billede af, hvordan du tænker dette i praksis.


Hvad kan vi tilbyde


Vi er en institution, der er normeret til 12 vuggestuebørn og 67 børnehavebørn, Derudover kan vi modtage op til 10 børn fra Asylcentret. Vores institution er kendetegnet ved mangfoldighed i børnesammensætningen, og vi bestræber os på at imødekomme børnenes forskellige behov.

Du kan se mere om vores institution i videoen her (https://www.youtube.com/watch?v=cp-eOBGWGlY&;feature=youtu.be).

Vi arbejder ud fra principperne i ICDP, hvor vi møder barnet på dets hensigter frem for handlinger. Samtidig er vi certificeret DGI institution og arbejder med Grønne Spirer.

Det vil været interessant læsning for os, hvis du i din ansøgning fordyber dig i et eller flere af vores ”hjertebørn”, set ud fra et ledelsesperspektiv.

Institutionen er kendetegnet ved engagerede medarbejdere med høj faglighed. Mange har et eller flere diplommoduler. Vi er kendetegnet ved høj medarbejdertrivsel og har humor, også i børnehøjde.

Som afdelingsleder i Brovst Børnehave og Vuggestue bliver du også en del af lederteamet i Område Brovst. Organiseringen er forholdsvis ny, og du vil derfor få mulighed for at være med til at forme en fælles pædagogisk retning for området.

Ansøgningsfrist: 15. januar 2018.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt den. 25. januar. Ved ansættelsessamtalen bedes følgende opgave (https://signatur.frontlab.com/Jammerbugt/Jobs/WebAdFile.aspx?Id=447e7e4f74f9433ca382d0e725458881.pdf) løst.

Tiltrædelse: 1. marts 2018.

Løn efter gældende overenskomst.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at rette henvendelse til overordnet dagtilbudsleder Bente Graakjær på tlf. 21 16 21 31.

Kontakt
Kontaktperson
Bente Graakjær
Tlf:
-
Adresse
9460 Jammerbugt
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
21-12-2017
Kviknummer:
LJA-53375309
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse,
Offentlig
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Brønderslev Kommune
Nordjylland
Frist:
24-05-2018
Dansk Supermarked Group
Brønderslev, Nordjylland
Frist:
01-06-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.