Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jammerbugt Kommune

|
Nordjylland
|
Indrykket 04-05-2018

Afdelingsleder Område Jetsmark, Børnehuset Bugten

Jammerbugt Kommune søger 1 afdelingsleder til Område Jetsmark – Børnehuset Bugten

Jammerbugt Kommune er påbegyndt næste skridt i implementeringen af ny dagtilbudsstruktur. Der er pr. 1. juni 2017 tiltrådte 5 overordnede dagtilbudsledere, som alle er i gang med at sætte deres hold af kvalificerede afdelingsledere. Område Jetsmark består (fra august 2018) af 4 institutioner: Jetsmark Børnehave i Kaas, 1 Specialgruppe I Kaas, Børnehuset Bugten i Pandrup og Blokhusvejens Børnehave i Pandrup.

Du vil som afdelingsleder i Børnehuset Bugten, få en enestående mulighed for at stå i spidsen for, at starte og samle en helt ny institution. Der skal laves nye fælles visioner og etableres en ny pædagogisk kultur, såvel som en ny samarbejdskultur.

Børnehuset Bugten skal starte op pr. 1. august 2018 i renoverede lokaler. Børnehuset Bugten er en fusion af to børnehaver, der i dag har til huse på to fysisk adskilte adresser. Børnehuset Bugten udvides til august med 12 vuggestuepladser, der er nyetableret. Du skal have erfaring med ledelse af medarbejdere samt ledelse og udvikling af både pædagogisk- og samarbejdskultur. Det er en klar fordel, at du har kendskab til ICDP, da der arbejdes med denne tilgang i hele området.

Du vil som afdelingsleder blive en del af et team og en organisation, hvor alle har for øje af spille hinanden gode. Motiveres du samtidig ud fra et ressourceorienteret perspektiv, hvor barnets trivsel, læring og udvikling er i centrum, vil du i denne funktion kunne udfolde dit potentiale for pædagogisk ledelse.

Kandidatens profil
Som Afdelingsleder skal du have lyst til at udforske den ledelsesmæssige side af dig selv og have en bevidsthed om at du i den daglige praksis tegner den ledelsesmæssige profil i institutionen. Stillingen indeholder både børnetid og ledelsestid, hvorfor det er vigtigt at du formår at arbejde systematisk med blik for prioritering af dine opgaver. Du skal brænde for den faglige pædagogiske daglige ledelse, samt kunne gå foran, ved siden af og gå bagved – vigtigst, formår du selv via din intuition, at vide hvad praksis/medarbejderne har brug for hvornår.

For at løfte kerneopgaven som afdelingsleder skal du være nysgerrig på egen og kollegaers tilgang til børn og voksne, og derigennem sikre et sundt og udviklende børne- og arbejdsklima. Med overblik, en god indlevelsesevne samt omstillingsparathed skal du være tydelig og synlig i institutionens pædagogiske profil og motivere medarbejderne gennem din faglige indsigt. Du er bevidst om, at ledelse er både en position og en funktion.

Din interesse for pædagogisk ledelse skal være synlig i din tilgang til både at inddrage medarbejdere i opgaveløsningen og samtidig delegere opgaver, så medarbejderne føler sig mødt, anerkendt og inspireret i deres arbejde. Desuden vil du fungere som medarbejdernes nærmeste sparringspartner, ikke mindst hvor opgaverne udfordrer mest.

For at sikre et inddragende og åbent samarbejde, både med forældre, eksterne samarbejdspartnere og de øvrige daglige ledere i teamet, forventes det, at du har en bevidsthed om egen styrke til at kommunikere og informere dialogorienteret. Samt at du er synlig og tydelig, både i kommunikationen og i dagligdagen.

Du skal turde bringe dig selv i spil på mange arenaer og tage ansvar, samtidig med at du har forståelse for den organisatoriske opbygning, hvor du vil have til opgave at facilitere beslutninger, der skal sikre mest mulig trivsel i det store fællesskab. Du skal kunne se styrken i at forankre lokalt, men være en del af et større fællesskab.

Yderligere oplysninger
Læs nærmere om stillingen her (https://signatur.frontlab.com/Jammerbugt/Jobs/WebAdFile.aspx?Id=821f76cec50b4da4aad2721d8de5b673.DOCX).

Løn- og ansættelsesvilkår
I henhold til gældende overenskomst

Ansøgningsfrist
29. maj 2018.

 

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
-
Adresse
9490 Pandrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
04-05-2018
Kviknummer:
LJA-60368769
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Undervisning og pædagogik
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Ford Nykøbing Mors
Morsø, Nordjylland
Frist:
24-09-2018
Ford Nykøbing Mors
Morsø, Nordjylland
Frist:
24-09-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.