Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Region Nordjylland

Region Nordjylland

|
Nordjylland
|
Indrykket 11-08-2017

Afdelingslæge, Socialmedicinsk Enhed

Grundet for få ansøgere genopslås stilling som afdelingslæge ved Socialmedicinsk Enhed, Aalborg Universitetshospital, hermed til besættelse pr. 01.10.2017 eller snarest muligt.
 
Socialmedicinsk Enhed er Region Nordjyllands tilbud om læge- og psykologkonsulentbistand på det socialmedicinske område til kommunerne i Region Nordjylland.
Hvis du er i stand til at overskue en kompliceret sygehistorie og herefter udfærdige en samlet vurdering af helbredsmæssige og sociale forholds betydning for et menneskes fremtidige funktionsniveau, og hvis du har lyst til at være den lægelige profil i rehabiliteringsteamet i et stærkt tværfagligt miljø, hvor du også skal være bindeleddet mellem sundhedsvæsnet og den kommunale sektor, vil vi meget gerne høre fra dig.
Ud over ovennævnte består arbejdet i samtaler med eller socialmedicinske undersøgelser af klienter henvist fra det kommunale system til nærmere undersøgelse i Klinisk Funktion.
Læger beskæftiget inden for det socialmedicinske område er ofte samfundsmedicinere med socialmedicinsk profil, arbejdsmedicinere eller speciallæger i almen medicin. Vi vil imidlertid også opfordre læger med baggrund i andre specialer til at søge stillingen.
Ansættelse vil kunne ske som afdelingslæge eller vikar for afdelingslæge, men vi vil også være interesseret i at se ansøgninger fra yngre læger på vej igennem uddannelse i almen medicin eller andre specialer. Ansættelse på deltid er en mulighed.
 
Afdelingen er aktuelt bemandet med 15 læger, 5 psykologer og 4 sekretærer.
Afdelingen er forskningsaktiv og deltager i undervisning af medicinske studenter.
Afdelingen indgår i uddannelsen til specialet samfundsmedicin i såvel introduktions- som hoveduddannelses-forløb.
Stillingen er vagtfri, der må påregnes en del kørsel i forbindelse med arbejdet.
 
Socialmedicinsk Enhed er en sygehusafdeling ved Klinik Akut, Aalborg Universitetshospital. Du kan læse mere om afdelingen på sygehusets hjemmeside: www.aalborguh.dk. Du er velkommen til at kontakte ledende overlæge, ph.d. Jens Tølbøll Mortensen på tlf. 97 66 41 40 eller uddannelseskoordinerende yngre læge afdelingslæge Charlotte Forstrøm på telefon 97 66 41 40.
 

Kontakt
Kontaktperson
Jens Tølbøll Mortensen 
Tlf:
97664148
Adresse
Havrevangen 1, 9000 Aalborg
Danmark
Arbejdssted
Aalborg Universitetshospital
Afdeling
Socialmedicinsk Enhed
Praktisk information
Oprettet:
11-08-2017
Ansøgningsfrist:
24. august 2017
Tiltrædelse:
1. oktober 2017
Kviknummer:
LJA-48433704
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialvæsen,
Sundhed,
Pleje og omsorg,
Offentlig
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Asgaard Recruitment
Aalborg, Nordjylland
Frist:
13-12-2017
Xterna A/S
Aalborg, Nordjylland
Frist:
22-12-2017
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.