Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
XL-Byg Læsø

XL-Byg Læsø

|
Nordjylland
|
Indrykket 05-09-2017

Afdelingsdirektør

XL-BYG Læsø Tømmerhandel A/S

Du skal være en inspirerende leder for 8 dygtige fagmedarbejdere indenfor alt til byggeri, hus og have. Du får ansvaret for at drive og udvikle forretningen med selvstændigt budget - det bliver din forretning.

Dynamisk og engageret købmand
Du er en erfaren resultatorienteret sælger og leder indenfor trælast eller detail. Du har bevist, at du kan skabe gode salgsresultater ved at motivere dine medarbejdere. Du elsker mennesker og god kundekontakt, og du siger goddaw og velkommen til. Du er god til at forstå kundens behov, og skabe tillid. Du udtænker og skaber hele tiden arrangementer af forskellig karakter. Har du lokalkendskab er det et stort plus, men det er ikke et krav dog er det et ufravigeligt krav at du bosætter dig på Læsø, som i øvrigt er i positiv udvikling - og stedet i DK med flest målte solskinstimer!

Sund forretning og gode arbejdsforhold
Du bliver absolut nøglespilleren i den fortsatte udvikling af XL-BYG Læsø Tømmerhandel A/S, en sund og stabil lokalt ejet og drevet lille virksomhed. Dit job bliver meget afvekslende og selvstændigt med gode frihedsgrader - jobbet er ikke et 8-16 job, men en livsstil, og som er mest krævende i sæsonen. Du bliver også en del af en meget engagereret ledergruppe på i alt 10 ledere, fra Elling, Læsø og Tårs Tømmerhandel, der alle arbejder for koncernens fortsatte succes.

Der tilbydes:

  • Ordnede forhold, gode kollegaer og godt humør på arbejdspladsen.
  • Godt job i en god, sund og stabil lokalt ejet og drevet koncern, som ikke kun har fokus på nedskæringer og profit. Vi arbejder altid for gode langsigtede relationer.
  • Ansættelse senest januar/februar 2018.

Der kræves:

  • At du er en positiv, ærlig og ædruelig person der har orden i tingene, også privat.
  • At du er indstillet på altid at yde Danmarks bedste service overfor kunder og kollegaer.

Ansøgningsfristen er fredag d. 29. september 2017. Du skal være indstillet på at der anvendes personlighedstest i udvælgelsen. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte, enten Kristian Nielsen, tlf. 20723716, ken@etas.dk eller Torben Svendsen, tlf. 20723720, ts@etas.dk.

For at din ansøgning kommer i betragtning skal den sendes via link på vores hjemmeside www.etas.dk. 100% diskretion garanteres.

XL-BYG Læsø Tømmerhandel A/S er i selskab med XL-BYG Elling Tømmerhandel A/S og XL-BYG Tårs Tømmerhandel A/S. Vi er Vendsyssels største privatejede tømmerhandel, og er i alt godt 70 medarbejdere, som hver dag arbejder seriøst for at yde branchens bedste service.

VESTERØ HAVNEGADE 70 9940 LÆSØ tlf. 9849 9003
INFO@XL-LAESOE.DK WWW.XL-LAESOE.DK

Kontakt
Kontaktperson
Kristian Nielsen
Tlf:
2072 3716
Adresse
Vesterø Havnegade 70
9940 Læsø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
05-09-2017
Udløber:
29-09-2017
Kviknummer:
LJA-49098180
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse,
Salg & Kommunikation
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Ikea
Aalborg, Nordjylland
Frist:
22-07-2018
Siemens
Aalborg, Nordjylland
Frist:
09-08-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.