Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fødevarestyrelsen, Aalborg

|
Nordjylland
|
Indrykket 15-05-2018

Administrativt uddannet og positiv m/k søges til midlertidig stilling, som en del af IUU kontrollen i FødevareNordØst, Aalborg

Vil du være med til at arbejde med behandling af certifikater i forbindelse med import og eksport af fisk? Så er du måske vores nye administrative medarbejder i IUU kontrollen ved FødevareNordØst.

Opgaver
Du skal indgå som en del af det team, der tager sig af kontrollen med importerede og eksporterede fisk i henhold til reglerne for illegalt, ureguleret og urapporteret fiskeri (IUU). Du vil, i samarbejde med dit team og nærmeste leder, selv skulle tilrettelægge og udføre dine arbejdsopgaver, hvor vi i høj grad arbejder med frihed under ansvar. Du skal udføre administrative opgaver i form af dokumentkontrol af fangstattester (IUU kontrol) ved både import og eksport af fisk. Andre opgaver vil omfatte kontakt med kunder og samarbejdspartenere, samt kollegaer internt i organisationen. Du vil endvidere skulle deltage i fysiske kontroller i enkelte weekender.

Du skal være indstillet på at yde en imødekommende og hjælpsom service til vores kunder. Du vil, afhængigt af tidligere erfaringer, blive oplært til de forskellige opgaver, bl.a. ved sidemands oplæring og på kurser.

Om dig
Du er uddannet indenfor kontor. Du trives med mange forskelligartede opgaver, og du kan lide at prøve kræfter med en ny udfordring. Det er en fordel, hvis du har erfaringer fra fødevareerhvervet. Du har stor erfaring med officepakken og er specielt dygtig til outlook og excel. Du er samarbejdsorienteret, fleksibel, ansvarsbevidst og selvstændig i opgavevaretagelsen. Du er stabil og møder positiv på arbejde hver dag. Du er parat til og positiv overfor at arbejde i teams. Du er god til skriftlig og mundtlig kommunikation og har flair for tal. Det er en forudsætning, at du taler og skriver flydende dansk.

Om os
Fødevareenheden består af 90 medarbejdere organiseret i teams. Vi har hovedkontor i Aalborg, kontor i Århus og råder over faste lokaler på grænsekontrollen på havnen i Århus sammen med Skat. Arbejdsmiljøet i FødevareNordØst er præget af stor kollegialitet og godt humør. Der er mange krav og meget ansvar til den enkelte medarbejder både fagligt, administrativt og socialt, især fordi der typisk er geografisk distance til både ledelse og ofte kolleger. Vi har en kontrolfunktion og vi lægger vægt på ordentlig og rettidig service til vore kunder. Vi arbejder i teams og forventer, at alle deltager aktivt og engagerede i team samarbejdet. Vi har frugtordning, en personaleforening og flekstid og lægger vægt på at være til rådighed for vores kunder, når behovet er der.

Hvornår skal du starte
Der er brug for dig pr. den 1. juni 2018 eller snarest muligt. Vi forventer at holde samtaler i uge 22 - 2018. Stillingen er tidsbegrænset og udløber til den 31. juli 2019

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse sker efter organisationsaftalen mellem HK-STAT og Finansministeriet. Ansættelsesområdet er Miljø- og Fødevareministeriet med tilhørende institutioner.

Din ansøgning
Vi glæder os til at modtage din ansøgning vedlagt CV, eksamensbevis samt evt. andre relevante dokumenter. Ansøgningen skal sendes via vores rekrutteringssystem på mfvm.dk/job senest den 27. maj 2018.

Vil du vide mere?
Du er velkommen til at kontakte sektionsleder Henrik Bundgaard Kjær på telefon 72 27 51 67, hvis du har spørgsmål.

Du kan læse mere om Fødevarestyrelsen på http://www.fvst.dk

Fødevarestyrelsen opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
72275167
Adresse
9200 Aalborg SV
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
15-05-2018
Kviknummer:
LJA-61013273
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kontor og administration
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Mors-Thy Industrilager A/S
Thisted, Nordjylland
Frist:
26-09-2018
MADSEN VINDUER & DØRE ApS
Aalborg, Nordjylland
Frist:
22-10-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.