Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ankestyrelsen Aalborg

|
Nordjylland
|
Indrykket 16-05-2018

Administrative medarbejdere til Ankestyrelsen i Aalborg

Ankestyrelsens Administration er en stor enhed på 80 medarbejdere, der varetager mange forskellige opgaver: Vi opretter alle sager og journaliserer al post, der kommer til styrelsen. Vi besvarer opkald fra borgere, kommuner og advokater, og vi sørger for, at sagerne bliver sat på ankemøder og sendt til de beskikkede medlemmer, der skal være med til at afgøre sagerne. Vi behandler også anmodninger om aktindsigt og klargør sager til de juridiske sagsbehandlere ved at indhente dokumenter fra kommunen eller andre myndigheder. Vi har også et administrativt retssagsteam, der blandt andet står for kontakten med domstolene i de sager, styrelsens medarbejdere selv fører i retten.

Som medarbejder i Administrationen vil du blive en del af et af vores teams, der varetager ovenstående opgaver inden for et af styrelsens fagområder. Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere har brede kompetencer og kan hjælpe med opgaver på tværs af vores teams. Vi har et tæt samarbejde med fagkontorerne, som primært består af jurister.

Du vil få alsidige arbejdsopgaver i et attraktivt arbejdsmiljø og bred viden om samfundsforhold og offentlig administration. Du vil få et grundigt oplæringsforløb i forbindelse med ansættelsen.

Dine kompetencer
Vi lægger vægt på, at du

  • har en kontoruddannelse eller tilsvarende erhvervserfaring
  • har en stor arbejdskapacitet og kan mestre stor sagsproduktion
  • kan arbejde struktureret med sans for detaljerne
  • er fleksibel og indstillet på rokering til andre teams og opgaver efter behov
  • trives med forandringer
  • er god til at kommunikere med borgere og professionelle parter
  • er lærenem og kan holde hovedet koldt, også når det går stærkt
  • bidrager til at opretholde en god trivsel og et godt arbejdsmiljø.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med journalisering, sagsproduktion og lettere sagsbehandling. Vi ser også gerne, at du har erfaring med telefonbetjening.

Vi arbejder udelukkende med digitale sager og har for nylig taget Public 360 i brug som ESDH-system.

Ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som kontorfunktionær efter fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-S) samt organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK).

Arbejdstiden er gennemsnitligt 37 timer om ugen. Arbejdsstedet er i Aalborg.

Vi ser gerne, at du kan starte den 15. august eller 1. september 2018.

Der er både et antal varige stillinger og et antal tidsbegrænsede stillinger.

Ansættelsesområdet er Økonomi- og Indenrigsministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner.

Få mere at vide
Du kan få mere at vide om stillingerne ved at kontakte souschef Maya Appel på telefon 61 89 76 09 eller teamleder Anja Vindum Haahr på telefon 41 99 18 36.

Du kan læse mere om Ankestyrelsen og vores sagsområder på www.ast.dk.

Ansøgning
Søg stillingerne via linket. Vi skal modtage din ansøgning med cv, eksamensbevis, referencer og evt. andre relevante bilag senest den 31. maj 2018.

Om Ankestyrelsen
Ankestyrelsen er den øverste administrative klageinstans på social-, børne-, familie-, beskæftigelses- og arbejdsskadeområdet. Vi træffer årligt afgørelse i ca. 55.000 sager, hvor borgere klager over kommunernes og andre myndigheders afgørelser. Vi fører selv retssager på en række områder i retten, og vi er sekretariat for seks uafhængige nævn. Derudover fører vi tilsyn med, at kommuner og regioner overholder lovgivningen, og vi laver analyser, vejledning og undervisning. Vi er mere end 600 medarbejdere fordelt på tre adresser i København, Ringsted og Aalborg.

Vi opfatter mangfoldighed i medarbejdergruppen som en styrke. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingerne.

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
61897609
Adresse
9000 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
16-05-2018
Kviknummer:
LJA-61086309
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kontor og administration
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Mors-Thy Industrilager A/S
Thisted, Nordjylland
Frist:
26-09-2018
MADSEN VINDUER & DØRE ApS
Aalborg, Nordjylland
Frist:
22-10-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.