Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

VARBERG Management ApS

|
Nordjylland
|
Indrykket 08-01-2018

Administrationsansvarlig i Danmark ? PA for direktør ? Kontrakter ? HR

Color Line A/S er Norges største og et af Europas førende cruise- og transportrederier. Hvert år transporterer Color Line omkring 4 mio. gæster på rederiets seks skibe. Color Line sejler på fire internationale ruter mellem syv havne i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland. 


Color Line driver person- og godstransport, konference, hoteldrift, restauranter, butikker, underholdning og turproduktion. Color Line har i perioden 2004-2008 investeret mere end 8 mia. NOK i nye skibe, havne og koncepter. 


Color Lines vision er, at blive Europas førende inden for cruise og transport. 


Se mere på www.colorline.dk. 


 På terminalen i Hirtshals søges nu en 


Administrationsansvarlig i Danmark ? PA for direktør ? Kontrakter ? HR 


Med reference til selskabets administrerende direktør i Danmark, får du ansvaret for HR-funktionen i Danmark. Det er en stilling med et bredt og alsidigt arbejdsområde indenfor HR og administration og varetages af dig alene.  


Din primære rolle vil være, at understøtte og supportere den administrerende direktør i hans daglige arbejde, understøtte hans møder samt rejser. 


Du vil få et varieret udbud af opgaver, herunder bl.a.:  • Kontakt til eksterne myndigheder, samarbejdspartnere og leverandører  • Sagsbehandling på indkomne sager af maritim, juridisk eller administrativ karakter 

 • Mødeforberedelse, rejsebooking, kalenderstyring, arkivering, korrekturlæsning mv. 

 • Vedligehold af og overblik over selskabets arkiv for kontrakter og andre juridiske dokumenter 

 • Bistå ved fornyelser af selskabets 4 forskellige overenskomster, samt efterfølgende sørge for den regnskabsmæssige implementering i samarbejde med den løn- og økonomiansvarlige 

 • Bistå med rådgivning indenfor personalejuridiske spørgsmål; herunder udarbejdelse af rekrutteringsgrundlag, ansættelseskontrakter, fratrædelsesaftaler  • Sikre og planlægge gennemførelse af medarbejdersamtaler, sygesamtaler, trivselssamtaler mv. 

 • Opfølgning og indrapportering af nøgletal til eksterne og interne systemer 

 • Budgetansvar for drift af administration, kantine og personale 


Vi kan tilbyde dig en travl, spændende hverdag, hvor du vil komme til at arbejde tæt på driften og assistere ledelsen i et ambitiøst, internationalt selskab. Funktionen forudsætter at du besidder en høj grad af diskretion, ligesom fortrolighed er en selvfølge. Du vil skulle arbejde alene i dagligdagen, men have en stor kontaktflade internt i organisationen og eksternt til samarbejdspartnere.  


Din profil 


Vi ser gerne, at du har minimum 2-3 års relevant erfaring fra en lignende stilling. Du sidder måske som assistent og gerne vil ha' selvstændigt ansvar. Er du nyuddannet med en relevant uddannelse og interesse i området, så hører vi også gerne fra dig. 


Som person er du struktureret og omhyggelig og kan bevare overblikket over mange opgaver på én gang. Du arbejder selvstændigt og har en analytisk tilgang til opgaverne. Du har en åben og imødekommende personlighed og besidder en høj grad af empati. 


Fagligt forventer vi:   • Har gerne en relevant videregående uddannelse på Bachelor eller kandidatniveau. Men din uddannelse er ikke afgørende alene. Alternativt kan du have de nødvendige kompetencer fra en lignende stilling og har således oparbejdet den nødvendige erfaring. 

 • Meget rutineret bruger af hele Microsoft Office pakken 

 • Dansk og engelsk håndterer du på højt niveau i skrift og tale. Kan du tysk i et vist omfang, så er det et plus.  • Er stærk til at kommunikere, i særdeleshed på skrift 


Vi forventer desuden, at du er bosat i hensigtsmæssig køreafstand til arbejdsstedet i Hirtshals. Der vil være et begrænset antal rejsedage på max 10 i løbet af året. 


Vi tilbyder en spændende og alsidig stilling med et bredt arbejdsområde og stor berøringsflade i en international virksomhed. Kan du se dig selv i de krav vi stiller, så send en ansøgning som Word- eller PDF-fil mærket ”COL-HR” til job@varbergmanagement.dk. Samtaler afholdes løbende.  


For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Jan Varberg på +45 5151 5422 fra Varberg Management ApS. 

Kontakt
Kontaktperson
Jan Varberg
Tlf:
51515422
Adresse
9850 Hjørring
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
08-01-2018
Kviknummer:
LJA-54317208
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Human Resources
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Highway 66 Løkken IVS
Hjørring, Nordjylland
Frist:
27-06-2018
Hjørring Kommune
Hjørring, Nordjylland
Frist:
15-06-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.