Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

AFS Sekretariat, Kommunikation

|
Nordjylland
|
Indrykket 01-07-2018

Aalborg Forsyning søger digital kommunikationsmedarbejder til barselsvikariat

Har du en akademisk kommunikations- og digitaliseringsuddannelse? Har du måske også relevant erhvervserfaring med drift og udvikling af digitale kommunikationsværktøjer? Så er det dig, vi søger til et barselsvikariat som digital kommunikationsmedarbejder i Aalborg Forsyning hurtigst muligt eller senest fra 1. oktober 2018.

Stillingen

Vi tilbyder et 1-årigt barselsvikariat, hvor du kommer til at arbejde med både udvikling og drift af kommunikationsværktøjer – bl.a. intranet, hjemmeside, apps mv. – for Aalborg Forsyning. Du har teorien på plads, er faglig stærk og er rigtig dygtig til at bringe din teoretiske viden i spil. Du kan derfor selvfølgelig analysere, designe, planlægge, implementere, evaluere og formidle på interaktive digitale platforme. Du kan både producere og designe kreative løsninger inden for kommunikation og markedsføring, hvor du naturligvis sætter brugeren forrest i dit arbejde. Du kan fx også gennemføre tests og lave prototyper inden implementering af en endelig løsning.

Vi har rigtig travlt, så du kan evt. komme til at planlægge og drifte mindre kampagner eller kommunikationsaktiviteter. Du skal derfor også have kendskab til offline kommunikationskanaler. Både dit blik på online kommunikation og dit kendskab til offline kommunikationskanaler skal du bringe i spil, når du indgår i tæt samarbejde med kommunikationsteamet i Aalborg Forsyning.

Aalborg Forsynings kommunikation skal både give kunderne tryghed i at bruge vores leverancer/services og inspirere vores målgrupper til at have en bæredygtig og miljøbevidst adfærd. Derudover skal vi fremadrettet arbejde med, hvordan vi motiverer Aalborg Forsynings kunder til at anvende vores digitale løsninger i dagligdagen for på den måde at fremme den grønne adfærd.

Du kommer til at indgå i et kommunikationsteam, der arbejder med kampagner, events, branding, intern kommunikation, grafisk design og PR. Det er derfor vigtigt, at du kan indgå i et tæt samarbejde med dine kolleger i teamet og med kolleger i den øvrige del af organisationen.

Vi forventer, at du:

  • Har høj faglig viden om fx user experience design og måske allerede har brugt din viden i praksis. Hvis ikke du har nævneværdig praktisk erfaring, forstår du hurtigt, hvordan du bringer din teoretiske viden på banen og bliver lyttet til hos dine kolleger og samarbejdspartnere
  • Befinder dig godt i at udvikle projekter i samarbejde
  • Arbejder brugerorienteret og er rigtig god til at involvere målgrupper i dit arbejde. Du sætter som en selvfølge brugeren forrest
  • Er rigtig god til at involvere både dine samarbejdspartnere og kolleger i teamet i dit arbejde
  • Er kreativ og har en veludviklet sans for at være stærk i formuleringen på skrift og i tale. Du taler godt med mennesker og bliver inspireret i at have en meget bred berøringsflade
  • Trives med at arbejde selvstændigt, effektivt og derved løse mange opgaver med stramme deadlines
  • Har mange ideer, men følger selvfølgelig opgaver til døren – store som små. Som en naturlig del af dit arbejde evaluerer du også løbende og inddrager dine erfaringer i næste opgaveløsning
  • Har lyst til at arbejde tværfagligt og samarbejde bredt på én og samme tid
  • Er en positiv og løsningsorienteret person med et højt aktivitetsniveau og en kreativ tilgang
  • Har god forretningsforståelse, så du hurtigt kan sætte dig ind i vores organisation og forretningsområder
Ansættelse er hurtigst muligt eller senest d. 1. oktober 2018.  Vi forventer at holde samtaler den 24. august 2018. Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til overenskomst for ansatte i kommuner. Yderligere oplysninger om stillingen kan fås hos Marianne Jensen på tlf. 9931 9481 i uge 31 og 32.

Sådan er vi
Vi har høj grad af social kapital. Det betyder, at vi går op i, at du trives og er glad for at gå på arbejde. Det gør vi blandt andet ved at behandle hinanden med respekt og tillid – og så er humor og et godt grin en naturlig del af vores arbejdsplads. Medarbejdertilfredshed er ikke noget, vi tager let på, men derimod måler på og indretter arbejdspladsen efter.
Vi sætter også en ære i at levere løsninger med høj kvalitet med udgangspunkt i et fagligt stærkt fundament. Vi har fokus på vores egen produktivitet og udforsker løbende, hvordan vi kan blive bedre og få mere for hånden ved at arbejde smartere, mere digitalt og på tværs af faglige skel.

At vores kunder er tilfredse er vigtigt for os – og vi arbejder løbende med at være der, hvor vores kunder er. Vi er til for vores kunder.

Aalborg Forsyning
I Aalborg Forsyning er vi godt 600 engagerede medarbejdere og har en omsætning på 1,5 milliarder kroner om året, svarende til ca. 7.600 kr. pr. indbygger i Aalborg Kommune. Sammen sørger vi for, at vores kunder får rent drikkevand, fjernvarme, el og gas, ligesom vi bortskaffer spildevand og indsamler affald. Og dertil supplerer vi med god kundeservice med udgangspunkt i kundens behov.

Aalborg Forsyning er midt i en ambitiøs grøn omstilling samtidig med, at vi skal sikre vækst i forretningen. Vi er 100 % ejet af Aalborg Kommune, og vores mål er at levere forsyningsløsninger, der er bæredygtige, sikre og billige – og så for kommende generationer. Med afsæt i vores fælles værdisæt – tillid, respekt, faglighed, samarbejde og udvikling – skaber vi attraktive arbejdspladser, som er kendetegnet ved høj trivsel og produktivitet. På den måde når vi nemlig bedst i mål med vores kerneopgaver.

Desuden indgår Aalborg Forsyning i koncernfællesskab med Miljø- og Energiforvaltningen, som er en forvaltning i Aalborg Kommune. Du kan læse mere om Aalborg Forsyning på www.aalborgforsyning.dk og Miljø- og Energiforvaltningen på www.aalborg.dk.
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob.aspx?ofirid=bc4e1fde)

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
99319481
Adresse
9400 Nørresundby
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
01-07-2018
Kviknummer:
LJA-62922688
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Salg & Kommunikation,
Marketing
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
3
Aalborg, Nordjylland
Frist:
20-11-2018
Brønderslev Kommune
Nordjylland
Frist:
01-11-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.