Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference


Logo

AMU Nordjylland søger:
Direktør

Efter 45 år i AMU-systemet ønsker AMU Nordjyllands nuværende direktør at gå på pension. Derfor søger vi en velkvalificeret afløser, der kan og vil gøre en forskel i en meget krævende og udfordrende stilling.

Stillingen
AMU Nordjylland er en af landets største udbydere af arbejdsmarkedsuddannelser.
Samtidig har centret et stort og stadigt stigende aktivitetsniveau inden for erhvervsuddannelser til såvel unge som voksne.

I nært samspil med arbejdsmarkedet igangsættes der ligeledes udviklingsprojekter, der har til formål at understøtte virksomhedernes udvikling og konkurrenceevne.

Som øverste leder har direktøren det overordnede ansvar for de undervisningsmæssige forhold, personalet, centrets samlede økonomi og ikke mindst at gøre centret til en spændende arbejdsplads.

Direktøren skal i tæt samarbejde med bestyrelse og medarbejdere videreudvikle centrets langsigtede mål og fastlægge den strategi, der sikrer realiseringen af de fastlagte mål.

Direktøren skal endvidere være en tydelig og synlig aktør og initiativtager i alle væsentlige forhold omkring uddannelses-, erhvervs- og arbejdsmarkedstiltag, som kan være til gavn for hele
det nordjyske område.

Personprofil
Den rette ansøger har en stærk teoretisk baggrund suppleret med relevant praktisk ledelseserfaring fra enten erhvervslivet, erhvervsskoler eller arbejdsmarkedsaktører. Det vil endvidere være ønskeligt, at ansøgeren har indsigt og et stærk engagement i samfundet og visioner for centrets målgrupper
og de arbejdsmarkedsrettede uddannelser.

Som ansøger har du ledelsesmæssig erfaring på såvel strategisk som udførende niveau og kan styre økonomien i en politisk og videnbaseret organisation, hvor udvikling og forandringsprocesser
både kræver mod og beslutsomhed. Andre vigtige kompetencer er politisk tæft og vilje til at sætte mål for udvikling i en partstyret organisation.

Du er visionær, analytisk, udviklingsorienteret, lyttende samt vedholdende i det daglige ledelsesarbejde. Du er stærk i skrift og tale, tillidsvækkende og en god kommunikator – både eksternt
og internt, og du er i stand til at samarbejde og motivere dine medarbejdere og samarbejdspartnere.

Du formår at skabe en målrettet og effektiv organisation med et attraktivt og udviklingsorienteret arbejdsmiljø, som kan tiltrække dygtige medarbejdere på alle niveauer.

Som person er du troværdig, tillidsskabende og i besiddelse af et positivt menneskesyn.

Ansættelsesbetingelser
Stillingen er med tiltrædelse 1. april 2013.
Ansættelsesvilkårene fastlægges ud fra overenskomster og personlige forhandlinger.

Ansøgningsfrist
2. Januar 2013 kl. 12.00.

Ansøgning og cv sendes til Bestyrelsesformanden, AMU Nordjylland, Sofievej 61, 9000
Aalborg, mrk. "Direktør" eller pr. e-mail til: 
job@amunordjylland.dk

Yderligere oplysninger
Kontakt bestyrelsesformand Jesper Balthazar- Christensen, tlf. 2016 3150.

Sofievej 61 | 9000 Aalborg | tlf. 9633 2211 | www.amunordjylland.dk

AMU Nordjylland er en bredtfavnende uddannelsesinstitution, der har fokus på at understøtte det fleksible danske arbejdsmarked med relevante og målrettede uddannelser. Centret har en årlig omsætning på 150 mio. kr., beskæftiger 200 medarbejdere og servicerer 30.000 personer årligt.

Kontakt
Jesper Balthazar Christensen
Telefon
2016 3150
Oprettet
07-12-2012
Ansøgningsfrist
02-01-2013
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kontor og administration,
Ledelse,
Offentlig administration,
Undervisning og pædagogik
Jobannoncens kviknummer
LJA-5760317
Her ligger arbejdspladsen
Nordjylland > Aalborg